Nesten for Tangmoen-juniorer i minnecupen

Spilte finaleserie mot Fram og vinnerklubben Levangerstudentene i Meråkerhallen søndag.

Marcus Spets (t. v.), Jionas Røkke Bender og Tangmoens gutter 19-lag nådde finalesluttspillet i Magnar Lundemos Minnecup i Meråkerhallen søndag ettermiddag. 

Sport

Etter å ha slått ut Ålen, Markabygda og Smøla i de tre første sluttspillkampene ble det bråstopp i finaleserien for Tangmoens gutter 19-lag i den 32. utgaven av Magnar Lundemos minnecup i fotball i Meråkerhallen søndag.

I finaleserien ble det 4-1-tap mot Levangerstudentene mens Fram vant 6-1 mot det unge Tangmoen-laget som trenes av Ove Bråten og Geir Olav Flåan.

Levangerstudentene slo Fram 6-2 i den avgjørende kampen om seieren i Magnar Lundemos minnecup 2019.

- Artig å være med på minnecup, sa Marcus Spets som scora Tangmoens ene mål i den første sluttspillkampen mot Ålen. Jonas Røkke Bender sørget for de to andre målene.

- Det er første gang jer er med i denne cupen, sier Marcus.

- Jeg har vært med en gang tidligere da jeg spilte for Stjørdals-Blink, sier Jonas.

Duoen er andreårsjuniorer i Tangmoen som har en spillergruppe bestående av mellom 25 og 27 juniorspillere født mellom 2000 og 2002.

- Vi har meldt på to lag til årets utendørsserie, men det er visst ikke helt avgjort om vi skal stille med to lag, sier Marcus Spets.

Tangmoens gutter 19-lag har tre fellestreninger i uka, to økter på kunstgresset på Tangmoen Stadion og en økt i Abrahallen på Sveberg.