Dette er Stjørdals-Blinks nye midtstopper

21-åring med islandsk blod er klar for rødtrøyene.

Ottar Magnusson har skrevet under og er klar for Stjørdals-Blink Fotball.  Foto: Knut E. Jegersen

Sport

Ottar Magnusson er den nyeste signeringen til Stjørdals-Blink Fotball. Han er nå klar for å ikle seg den røde spillerdrakten.

– Ottar kommer fra islandsk 1.-divisjon, og vi er fornøyde med å ha han på plass, sier sportslig ansvarlig i Blink, Håvard Fuglem.

Halvt islandsk

21-åringen har den siste tiden spilt for Leiknir Reykjavik på Island. Magnusson er halvt islandsk, men er født og oppvokst i Trondheim. Han har bakgrunn fra blant andre Ranheim, Nardo og Kvik før han dro til Island.

– Han er først og fremst hentet som midtstopper, men han kan også bekle en backrolle, sier Fuglem.

Nyspilleren trente med Stjørdals-Blink i 14 dager i vinter og spilte også treningskampen mot Verdal på Øverlands Minde kunstgress.

– Vi likte det vi så av ham. Vi har hatt Ottar i loopen vår en god stund. Han er god i det offensive spillet, er pasningstrygg og har god fart, sier Håvard Fuglem.

Selv gleder Ottar Magnusson seg til å komme i gang.

– Dette er det riktige valget for min egen utvikling. Jeg likte opplegget som ble lagt fram, og jeg har stor tro på 2019-sesongen, sier han til klubbens hjemmeside.

Williams er aktuell

Fuglem opplyser at klubben fortsatt er på spillerjakt. Han ser helst at en back kommer på plass.

– Vi er fortsatt litt tynne bakover.

Blink har rettet en henvendelse til Rosenborg angående Robert Williams, men Fuglem understreker at ingenting er avklart på det nåværende tidspunkt.