Storseier til håndballherrer

Stjørdals-Blink slo studentlaget med 23 mål.

Stjørdals-Blink-målvakt Terje Lerstadgrind (t. v.) og toppscorer Harald Husby Tømmerdal jr. etter storseieren over NTNUI Håndball 3.  Foto: Privat

Hovedfokus mot NTNUI var full innsats og tenning i forsvar, samarbeid mellom forsvar og målvakt, skape brudd og vinne ballen, samt kjøre tempo og kontra.Heidi Kristin Horgøien

Sport

- Fantastisk godt humør og knalltøft forsvarsarbeid la grunnlaget for storseieren, sa en fornøyd trener Heidi Kristin Horgøien (44 i dag, mandag!) etter at Stjørdals-Blinks tredjedivisjonsherrer hadde slått NTNUI Håndball 3 hele 42–19 i lørdagens seriekamp i Stjørdalshallen. Stjørdals-Blink ledet 20–12 ved pause.

Horgøien er assistenttrener for laget, men ledet laget mot studentlaget fra Trondheim fordi hovedtrener Björn Blomquist var opptatt med å lede Levanger HKs andredivisjonsdamer i to kamper på Østlandet i helga.

Full innsats

- Hovedfokus mot NTNUI var full innsats og tenning i forsvar, samarbeid mellom forsvar og målvakt, skape brudd og vinne ballen, samt kjøre tempo og kontra, sier Heidi Kristin Horgøien.

- Spillerne vartet opp med et solid forsvarsarbeid gjennom hele kampen og gjorde det vanskelig for bortelagets spillere å komme til avslutninger. Bortsett fra et par ganger så var det et veldig solid og tøft forsvarsspill gjennom hele kampen. Alle kriger som noen helter og står på for hverandre, sier Stjørdals-Blink-treneren. Målvakt Terje Lerstadgrind spilte en god kamp og hadde en redningsprosent på nesten 50 prosent.

Laget

Stjørdals-Blinks lag: Terje Lerstadgrind, Ole Martin Husbyn 1, Alexander Gylland 9, Aleksander Andreassen 2, Mats Hilanmo 4, Magne Marken Frengen, Torgeir Bjerkås 7, Armin Spago, Morten Veglo 3, Karl Morten Følstad 5, Harald Husby Tømmerdal jr. 11.

Stjørdals-Blink har tre kamper igjen av sesongen. Førstkommende helg reiser laget til Helgeland for å møte Brønnøysund lørdag og Sandnessjøen søndag.

Stjørdalingene avslutter sesongen hjemme mot Sverresborg 2 i Stjørdalshallen lørdag 23. mars.

Sport