Rådet til 2. divisjonsfotball av landslagstrener Halle

Robert Williams (19) velger bort tredjedivisjonsfotball med Rosenborgs andrelag. Han skal spille andredivisjonsfotball for moderklubben Stjørdals-Blink.

Robert Williams (19) skal spille andredivisjonsfotball for Stjørdals-Blink denne sesongen etter overgangen fra Rosenborg.   Foto: Knut Sollihaug

For min egen utvikling så mener jeg spill i 2. divisjon er det beste for meg akkurat nå.Robert Williams

Sport

- For min egen utvikling så mener jeg spill i 2. divisjon er det beste for meg akkurat nå, sier Robert Williams etter at han er tilbake i Stjørdals-Blink, to og ett halvt år etter at han gikk til Rosenborg sommeren 2016. Han er på utgående kontrakt med Rosenborg og går gratis til Stjørdals-Blink. Tidligere i vinter var han også i søkelyset til 1. divisjonsklubben HamKam, men overgangen strandet på den økonomiske delen som hamarklubben mente var for dyr for en spiller som egentlig ikke var et opplagt valg i førstelagsoppstillingen.