SHK slo tilbake etter dårlig åpning

Nimålsseier mot Ranheim i Stjørdalshallen.

Live Sønstebø (blå drakt) og SHK slo Ranheim med ni mål i Stjørdalshallen tirsdag.  Foto: Arkivfoto: Lars Sørnes

Sport

Stjørdal Håndballklubb (SHK) vant 34-25.

Etter den første halve omgangen lå Stjørdal Håndballklubb (SHK) under 8-5 i tirsdagens tredjedivisjonskamp håndball for kvinner mot Ranheim.

Men i løpet av de siste 15 minuttene av omgangen hadde hjemmelaget snudd kampen og kunne gå til pause med en 15-9-ledelse i Stjørdalshallen.

- Det er bedre å ligge under i begynnelsen enn mot slutten, sier SHK-trener Björn Blomquist etter 34-25-seieren. Nesten i hver kamp så ligger stjørdalingene under i starten av kampene. Kampen mot Ranheim var ikke noe unntak.

- Spillerne er trygge og de vet at med god jobbing over tid så kommer også resultatene. Så også mot Ranheim, sier Björn Blomquist. Med tre kamper igjen å spille ligger SHK på tabelltoppen med 32 poeng, 3 poeng foran Kolstad som har to kamper mindre spilt.

SHKs lag mot Ranheim: Silje Helene Moberg Renanger, Annette Stenhaug, Vilde Olsen Kulsetås 4, Mia Kristin Horgøien 4, Live Sønstebø 3, Line Sundsby Hovdal 4, Helle Rømo Granbom 1, Emma Daling 6, Karen Viktoria Waade 2, Vilde Søraunet 1, Ingvild Rabben Høiseth 7, Marte Marie Sparby 2, Thea Listou.

SHK møter Kolstad hjemme i Stjørdalshallen i siste serierunde 31. mars i en kamp som trolig blir en ren finale om avdelingsseieren. Men før den tid skal SHK møte Levangers andrelag i Trønderhallen førstkommende søndag og Strindheim i Stjørdalshallen tirsdag 19. mars.

Divisjonskollega Vikhammer Håndballklubb møter Heimdal på bortebane lørdag og Ranheim i Malvikhallen søndag.