Fikk innsatspokaler av gjenvalgt leder

Raimond Aamelfot og Per Tore Aftret hedret for sitt pågangsmot i Lånke IL.

Per Tore Aftret (t. v.) og Raimond Aamelfot mottok årets innsatspokaler i Lånke IL av gjenvalgt leder Ann-Inger Leirtrø.  Foto: Privat

Sport

Onsdag fikk duoen det synlige beviset på den jobben de har gjort og fremdeles gjør for Lånke IL under lagets årsmøte.

De to har fungert optimalt sammen, og mye har blitt utrettet takket være dem. De har ordnet og ryddet i Lånkehallen, snekret sammen et funksjonelt og tilpasset sekretariat til benyttelse under kamper i hallen. Aftret og Aamelfot har holdt orden og fulgt opp kunstgressbanen på Tønsåsen Idrettssenter. De har også vært primus motor for den populære femtedagsfesten i romjula i flere år ifølge begrunnelsen fra idrettslaget.

Det var gjenvalgt leder i Lånke IL, Ann-Inger Leirtrø som sørget for utdelingen av innsatspokalene.

De to har også gjort en formidabel innsats under idrettslagets dugnader i forbindelse med VM-runden i rallycross som har vært arrangert på Lånkebanen de siste årene.

- Uten deres pågangsmot og iherdige arbeidstimer hadde det ikke vært mulig å satse på denne type dugnader, sier Ann-Inger Leirtrø. Tross mye motstand har de evnet å holde hodet kaldt og ha tro på prosjektet. Belønningen kom i fjor med et overskudd på over 300.0000 kroner.

Samholdet

- En sak er gevinsten i form av det økonomiske, men den andre gevinsten har ikke fått like stor oppmerksomhet, nemlig samholdet, sier hun i begrunnelsen. Når folk stiller opp på ekstra vakter og melder seg tilgjengelig, selv om man ikke har barn selv med i fotballen og noen ringer og ber om å få være med. Da er det noe som har skjedd.

- Raimond og Per Tore har skapt en arena for fellesskap, samhørighet og tilhørighet. De som var med på dugnaden i fjor, gleder seg til årets happening. De gleder seg til å møte andre voksne og skape noe sammen, resultater som faller tilbake på våre barn og barnebarn, sier gjenvalg leder Leirtrø.

Lånkeskjoldet

Lånke IL deler også ut Lånkeskjoldet. Vinneren for 2018 ble Arild Moen. Han har i en årrekke vært Lånke ILs beste mellom- og langdistanseløper. Høsten 2018 satte han en utrolig rekord i Midt – Norge på tvers. Han kom i mål i underkant av 20 timer og slo den ferske rekorden til Hallgeir Martin Lundemo fra Meråker med fire timer.

Styret

Foruten gjenvalgt leder Ann-Inger Leirtrø består arbeidsutvalget i Lånke IL av nestleder Espen Valli Viken, sekretær Marit Bitnes Stræte, kasserer Stig B. Folde og styremedlemmer Gard Frode Holberg og Rune Rømo. Varamedlemmer er Gunnar Leirtrø og Inger Johanne Uthus.