Lillebo tilbake i Stjørdals-Blink-trøya

Lånes fra Ranheim fram til sommeren.

Mats Lillebo er klar for Stjørdals-Blink Fotball. Han er på utlån fra Ranheim fram til 1. august i første omgang.   Foto: Lars Sørnes

Sport

Mats Lillebo (24) ser fram til å ikle seg den røde Stjørdals-Blink-trøyen igjen. Han ble klar for gammelklubben torsdag ettermiddag, og kommer på utlån fra eliterserieklubben Ranheim.

– Laget ser bra ut. Det er bare oss selv som setter begrensningene, og det er ikke umulig å slå noen av lagene i avdelingen. Jeg har sett det har vært vanskelig å levere jevne resultat de siste sesongene, men jeg gleder meg til å komme i gang. Det blir spennende, sier Lillebo til Bladet.

Lyskeproblemer

Skatvalsbyggen spilte i Stjørdals-Blink i fem og en halv sesong før overgangen til Ranheim foran 2017-sesongen. Han har slitt med lyskeproblemer helt siden starten av oppholdet i trondheimsklubben.

– Utfordringen har vært å tåle nok trening. Det har blitt mye trening og lite kamper i Ranheim, og jeg har ikke blitt kvitt lyskeproblemene. Det var derfor jeg ville tilbake til Blink nå. Her kan jeg styre belastningen i større grad enn i Ranheim. Jeg vil prøve å få en forandring for å se om kroppen fungerer, sier Mats Lillebo.


Rådet til 2. divisjonsfotball av landslagstrener Halle

Robert Williams (19) velger bort tredjedivisjonsfotball med Rosenborgs andrelag. Han skal spille andredivisjonsfotball for moderklubben Stjørdals-Blink.

 

I opprykkssesongen til blåtrøyene spilte 24-åringen totalt 28 obligatoriske kamper og scoret åtte mål. I fjorårets sesong i Eliteserien ble det åtte kamper og null scoringer.

Lillebo har kontrakt med Ranheim ut 2019-sesongen. Han skal i første omgang være på utlån til Stjørdals-Blink fram til 1. august før det blir tatt en evaluering mellom alle parter.

På ønskelisten

– Mats har stått høyt oppe på ønskelisten vår i hele vinter. Han er en spiller som går foran i kroppsspråk, innsats og som vet hva som kreves. Vi har forventninger om at Mats skal gå foran, dunke inn noen mål og tilføre oss noe annet enn det vi har i stallen i dag, sier sportslig leder Håvard Fuglem. 

Mats Lillebo skal primært spille spiss i Stjørdals-Blink, men vil også være aktuell som indreløper.