Hjemmetap i serieåpningen

Bak f.v spillende assistenttrener Frode Rønsberg, Erlend Fornes Gundersen, Andreas Berg Hofstad, Mathias Husby Løken, Nikolai Wanderås, Egil Valle, hovedtrener Riad Drljevic og maskoten HILmar. Foran f.v: Huy, Duc Phan, Espen Tømmerås Solem, Erlend Hammer Ness, Samuel, David Larssen, Michael Gjestad Moum og lagkaptein Anders Fossum.   Foto: HIL fotball

Sport

Hommelvik ILs (HIL) fotballherrer tapte 4-3 hjemme mot Kviks andrelag på kunstgresset på Øya i sesongens første seriekamp i 5. divisjon.

Det sto 1-1 ved pause.

Huy Duc Phan, Andreas Berg Hofstad og Anders Fossum laget målene for hjemmelaget.

HILs lag mot Kvik 2: Erlend Hammer Ness, Mathias Sneisen Krogstad, Egil Valle, Robert Andreas Hvattum, Michael Gjestad Moum, Espen Tømmerås Solem, Huy Duc Phan, Kristian Gjestad Moum, Anders Marstein Kruke, Andreas Berg Hofstad, Mikael Fossbakken, Mathias Husby Løken, Erlend Fornes Gundersen, Magnus Bye Nebelung, Samuel David Larssen, Zeaur Rehman Omarzae, Nikolai Wanderås, Anders Fossum.

Onsdag 10. april sesongåpner Malvik ILs herrer hjemme på Viksletta mot Hegra IL i samme avdeling som HIL spiller i.

HILs neste kamp er hjemme mot Selbu fredag 12. april.

Samme kveld er det også duket for Lånke ILs første kamp i 5. divisjon. Gultrøyene møter Kvik 2 på Rosenborgbanen i Trondheim.