Stjørdals-Blink-triumf i fotballcup på Steinkjer

Stjørdals-Blinks vinnerlag. Bakerste rekke fra venstre Joakim Fiskvik, Adrian Hagen, Theo Albrektsen, Henrik Skjervold, David Eriksen, Ayub Hamud, Ali Warsame, Alexander Sesseng og Linus Einarsve. Fremste rekke fra venstre Emre Kjesbu, Jørgen Sønstebø, Håvard Sandvik, Jalle Saleban, Johan Baar og Johannes Husbyn.  Foto: Privat

Sport

Stjørdals-Blinks gutter 14-lag i fotball slo Verdal 4–0 i finalen i TA-cupen i fotball på Guldbergaunet på Steinkjer sist helg. Da hadde de lovende guttene allerede slått Egge 5–0 i kvartfinalen og Strindheim 2–0 i semifinalen.

Vinnerlaget

Vinnerlaget besto av følgende spillere: Joakim Fiskvik, Adrian Hagen, Theo Albrektsen, Henrik Skjervold, David Eriksen, Ayub Hamud, Ali Warsame, Alexander Sesseng, Linus Einarsve, Emre Kjesbu, Jørgen Sønstebø, Håvard Sandvik, Jalle Saleban, Johan Baar og Johannes Husbyn.

Jentelag

Sist et lag fra Stjørdals-Blink vant TA-Cupen var i 1987 da et jentelag med blant andre Brit Sandaune, Grete Synnøve Lerfald og Gøril Kringen var med.

Samme lag vant også sin klasse både i 1984, 1985 og 1986.

1. divisjon

Stjørdals-Blinks gutter 14-lag spiller i 1. divisjon avdeling 2 og har allerede serieåpnet med å spille 4–4 på bortebane mot Byåsen. I en annen kamp i samme avdeling har Charlottenlund slått Hommelvik IL 9–1 på hjemmebane.

De øvrige to lagene i avdelingen er Lånke IL og Nardo. Stjørdals-Blink og Lånke møtes på Nye Blinkbanen i Stjørdal tirsdag 30. april.