Sender alle Stjørdals-Blink-kampene direkte

Stjørdals-Blink fotball og Bladet fortsetter samarbeidet med å sende alle herrelagets kamper direkte på bladet.no. Fra venstre: Anders Fossum, Roar Vikvang, Helene Arnø og Jon Håkon Slungård  Foto: Knut Sollihaug

Sport

I år som i fjor. Bladet sender samtlige 26 seriekamper til Stjørdals-Blinks a-lag i 2. divisjon direkte på Bladets hjemmeside.

– Det betyr 13 hjemmekamper og like mange bortekamper til våre abonnenter, sier avisas nyhetsredaktør, Jon Håkon Slungård.

– Dette er kjempebra. Et godt tilbud til alle fotballinteresserte. Spesielt er tilbudet godt når vi spiller bortekamper, sier fotballeder Helene Arnø i Stjørdals-Blink.

Starter allerede lørdag

Allerede lørdag ettermiddag er det duket for den første kampen når Stjørdals-Blink møter Arendal på bortebane i seriepremieren i 2. divisjon.

– Da er det bare å logge seg inn på vår hjemmeside og følge Stjørdals-Blink fra sesongens første spark på ballen, sier Slungård som vil ha ansvaret for direktesendingene av hjemmekampene på Nye Blinkbanen.


Stjørdals-Blink møter Verdal i 1. runde i cupen

Møter tredjedivisjonsklubben Verdal på bortebane 1. mai.


Bortekampene er det aviser på utgivelsessteder til hjemmelaget, eller i nærheten til hjemmelaget, som har ansvaret for.

– Vi er en av Stjørdals-Blink Fotballs største samarbeidspartnere.Det at vi satser både penger og ressurser på å sende alle kampene håper vi våre lesere vil sette pris på også i år, sier nyhetsredaktøren.

Digital satsing er viktig

I fjor gjorde Bladet en stor satsing på direktesending av fotball. Satsingen ble en suksess med tanke på abonnementstall og antall seere.

– Vi synes det er utrolig kult at vi kan gi abonnentene våre mulighet til å se alle kampene til Stjørdals-Blink på Bladet.no. Vi har gjort en satsing digitalt den siste tiden, og streaming er en stor del av det. Vi solgte et betydelig antall digitale abonnementer i fjor som følge av streaming av fotballkamper, og det er vi selvsagt storfornøyd med, men det er selvfølgelig plass til flere abonnenter, sier ansvarlig redaktør i Bladet Linn K. Yttervik.

Hun minner om at alle som har papirabonnement har mulighet til å se kampene gratis på nett.

– Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg på digitalt den første gangen, om du ikke allerede har gjort det. Er du i tvil om hvordan du gjør det, så ta kontakt med våre flinke kundebehandlere på telefon, sier Yttervik.

Yttervik sier at livesendinger på Bladet.no vil være en satsing for Bladet fremover, ikke bare når det gjelder 2. divisjonskampene til Stjørdals-Blink.

– Vi kommer også til å live andre arrangementer som er viktige i vårt nedslagsfelt. I fjor sendte vi live blant annet fra næringforeningens Forsprang-konferanse, åpningen av hoppbakken «Kråka» og vi hadde livesending fra studio i Meråker under hele NM på ski. Vi har planer om å streame flere arrangementer og breddeidrett i året som kommer, for dette synes vi er utrolig artig å kunne tilby abonnentene våre, sier hun.

Godt mottatt av abonnentene

I fjor var det første året Bladet hadde dette tilbudet og det ble tatt godt i mot. Nå gjentar avisa suksessen.

– I tillegg til å sende kampene direkte vil vi også legge inn høydepunktene fra kampene rett etter kampslutt og som leserne får muligheten til å se, sier Jon Håkon Slungård.

Det er Amedia som har rettigheten til å sende direkte fra mennenes 2. divisjon. Det er ingen Amedia-avis i Stjørdal. Derfor har Polaris-eide Bladet fått muligheten til å sende kampene til Stjørdals-Blink for andre sesongen på rad.


God sluttspurt sikret seier i nabooppgjøret

Fram var best mot Stjørdals-Blink 2 da lagene serieåpnet i 4. divisjon på Nye Blinkbanen lørdag ettermiddag.