Lånke surfer videre på seiersbølgen

Lånke er fortsatt ubeseiret. Fredag kveld slo de Hegra 3-0 på hjemmebane.  Foto: Bjørn Fuldseth

Sport

Fredag kveld tok Lånke sine fotballherrer sin sjuende strake seier i 5. divisjon. Motstander på Fort Tønsåsen var naboene Hegra, og det var til slutt ingen tvil om hvor poengene skulle havne.

Men tok tid før serielederen fikk has på gjestene.Først i det 56. minutt gikk Lånke oppskriftsmessig opp i ledelsen. Målscorer var Anders Dybvad, og da løsnet det litt for hjemmelaget. I løpet av det neste kvarteret gikk de opp til 3-0, etter mål av Olaf Lien Skive og Joachim Monsen Nilsen.

Full pott

Men 3-0 og tre nye poeng leder nå Lånke avdelingen med 21 poeng av 21 mulige. På plassen bak finner vi NTNUI 2 med 18 poeng med like mange kamper spilt.

Hegra ligger på 8. plass med fire poeng på seks spilte kamper.

Tap og seier i Malvik

Tidligere i uka har både Malvik og Hommelvik, som spiller i samme avdeling som stjørdalslagene, vært i aksjon, med vekslende resultat.


Her ser du Lånke – Hommelvik i opptak

Lånkes fotballherrer tok fredag kveld i mot Hommelvik til lokaloppgjør i 5. divisjon. Her kan du se kampen i opptak. Vi beklager at det er brudd i sendingen rundt midtveis i 2. omgang.


Onsdag kveld møtte Malvik bylaget Nationalkameratene på bortebane. Her vant malvikingene 3-0 etter scoringer av Tommy Torgersen Skorstad, Jim Roger Kvello og Jørgen Sørgård.

Torsdag tok Hommelvik turen til Trondheim og bortekamp mot studentene i NTNUI 2. Her holdt hommelvikingene godt følge halvveis. Men 2-0 ble til 6-0 etter hvilen, og det betyr at Hommelvik og Malvik har plassert seg henholdsvis på 6. og 7. plass på tabellen.

Neste kamp med lokal deltakelse i 5. divisjon er lørdag 8. juni. Da tar serieleder Lånke turen til Selbu.