Reddet ett poeng på overtid

Mats Lillebo sørget for at Stjørdals-Blink fikk med seg ett poeng.   Foto: Lars Sørnes

Sport

Sola fikk inn et litt for billig mål, og ga Stjørdals-Blink noe å tygge på i Stavanger søndag.

Det var bunnlaget som fikk besøk av topplaget på tabellen. Bortelaget Stjørdals-Blink hadde planer om å ta med seg alle poengene for å styrke ledelsen i 2. divisjon avdeling 1 ytterligere, men slik gikk det ikke.

Kom tilbake

– Ut ifra spill og sjanser burde vi ha vunnet. Det er bunnlaget. Men Sola har gjort det bra på hjemmebane. Vi var dårligere enn vi hadde håpet på og forventet. Men midt i skuffelsen – når vi ligger under 0 - 1 så sent i kampen, i 82 minutt, er jeg godt fornøyd med at vi klarer å komme tilbake og utligne på overtid, sier Vikvang.

Målscorer for Stjørdals-Blink var Mats Lillebo.

Utnyttet ikke sjansene

Blink utnyttet ikke målsjansene sine.

- Når vi  i tillegg gir Sola et litt for enkelt mål, så går det ikke, fortsetter Vikvang.

Alle lagene i denne divisjonen er så gode at, hvis man ikke utnytter målsjansene sine og gjør en god prestasjon, kan man gi bort poeng, sier trener Vikvang. Stjørdals-Blink var heldige med at tabelltoerKvik Halden på tapte mot Nardo lørdag.  I forhold til dem gikk Stjørdals-Blink fram et poeng.

– Hvordan var det å spille på naturgress?

– Litt uvant for oss som har kunstgressbane hjemme, men vi har trent på gress denne uka. Vi skal ikke skylde på banen for at vi ikke vinner kampen.


 

Så karakter

Stjørdals-Blink ga seg ikke før det var over. 

– Det vitner om karakter i gruppa. Så det får vi ta med oss, sier Vikvang som nevner at de også hadde en ball til i mål litt lenger ut i overtid, men den ble vinket for offside.

Neste kamp blir 10. juni. Da skal Stjørdals-Blink spille hjemme mot Bryne.

– Nok et rogalandslag. Da får de heldigvis hjem på vår egen bane. Vi får håpe at vi da leverer en god kamp og tar med oss tre poeng videre, sier Vikvang.

 I dag ville det seg ikke.