Rolland med tre mål i utklassingsseier

Henrik Rolland laget tre mål da Stjørdals-Blink 2 slo Charlottenlund 7-1.  Foto: SBF

Sport

Henrik Rolland var skadet det meste av fjorårssesongen, men nå er han for fullt på vei tilbake på fotballbanen.

Sist mandag laget han tre mål da Stjørdals-Blinks andrelag utklasset Charlottenlund 7–1 i en fjerdedivisjonskamp på Charlottenlunds kunstgress.

Stjørdals-Blink ledet 3–1 ved pause etter at Karl Martin Rolstad ga bortelaget ledelsen tidlig i den første omgangen. Andreas Nygaard og Rolland sørget for de to andre målene i omgangen. Rolland økte både til 4–1 og 5–1 før Asle Ertsgaard Hastadklev og Greg Dylan Dusabe fastsatte resultatet i løpet av de siste 10 minuttene.


 

Laget

Stjørdals-Blinks lag: Daniel Hagen, Ottar Huni Magnusson, Oliver Magne Amdal, Mathias Aaring, Oumar Sergio Sherif, Anders Nygaard, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Mats Røkke Holm, Karl Martin Rolstad, Henrik Rolland, Jakob Rømo Skille, Asle Ertsgaard Hastadklev, Sindre Hell, Greg Dylan Dusabe.


Lillebo knuste Hødd med tre scoringer

Stjørdals-Blink leverte årsbeste og knuste Hødd 4-0 på hjemmebane søndag ettermiddag.

 

Serieleder til Skatval

Stjørdals-Blink 2 møter Nardo 2 på Nye Blinkbanen tirsdag 11. juni i den 9. serierunden i 4. divisjon. Førstkommende lørdag skal divisjonskollega Fram møte serieleder Namsos hjemme på Framnes på Skatval.

Fram ligger på 7. plass med 10 poeng mens Stjørdals-Blink 2 ligger på 5. plass med 12 poeng. Serielederen fra Namdal har 19 poeng.