VM-arrangør har laget eget brygg

Daglig leder og brygger Mikael Slettedal (t. v.) og kiosk- og serveringsansvarlig Willy Fossen fra Hell RX.   Foto: Laffen Jensen

Sport

I forrige uke ble Hell RX Pilsner tappet for deretter å bli kjørt ut i butikkene for salg. Ølet er laget i forbindelse med VM-runden i rallycross på Lånkebanen og det er Stolt Bryggeri som står for produksjonen av brygget.


 

Glad

Kiosk -og serveringsansvarlig Willy Fossen i VM-arrangør Hell RX er svært glad for samarbeidet med stjørdalsbryggeriet.

- Det er viktig at lokale bedrifter støtter hverandre. I VM-komiteen har vi fokus på å ha lokale leverandører og samarbeidspartnere. Det gir oss god kunnskap om produktene vi har under VM-runden. Vi har vært med i produksjonen helt fra starten av, og vi opplever Stolt Bryggeri som en seriøs partner som gir gode råd og som følger våre ønsker, sier Fossen i en pressemelding.