Kickboksere gjennomførte gradering

Gradert til grønt belte. Fra venstre Alf Joakim Vennatrø, Julie Westrum, Ole Adrian Aspaas Bergquist, Sivert Lernes, Elen Sofie Skatval og hovedinstruktør Tom Andre Pettersen i Stjørdal Kickboxingklubb.  Foto: Privat

Sport

Sist fredag ble det gjennomført gradering av utøvere fra Stjørdal Kickboxingklubb (SKBK) i klubbens treningslokaler i Kjøpmannsgata.

Det var grunnkursutøvere med gult belte, utøvere fra mellompartiet med oransje belte og utøvere fra partiet for videregående utøvere med grønt belte som ble gradert.


 

Alle besto

- Graderingen består av fremvisning av teknikk, bruk av boksesekk, sparkeputer og sparring. Graderingen avsluttes med en fysisk del, sier hovedinstruktør Tom Andre Pettersen i SKBK. Alle som deltok på graderingen besto og det var flere som imponerte.


 

Lernes

Sivert Lernes, som har prestert veldig godt hele sesongen og som nå også besto grønt belte, er nå blitt tatt opp i klubbens satsingsgruppe som består kun av seks utøvere.

- Det er kun de som har et høyt nivå og som tilfredsstiller de andre kravene som gjelder i forhold til prestasjoner, holdninger, tilstedeværelse og innsats som blir med i satsingsgruppa, sier Tom Andre Pettersen.