Tilbyr transport til og fra VM-arenaen

De skal kjøre publikum fra Stjørdal til Lånkebanen i helga. Fra venstre bussjåførene Bjørn Bakkemyr, Niels Malmo og Odd Buan og daglig leder hos VM-arrangør Hell RX, Annette Tollefsen Jensen.   Foto: Laffen Jensen

Skyttelbussene blir prioritert og kommer derfor raskt fram i en eventuell kø fra Lånkebanen og ut på Selbuveien i retning Stjørdal sentrum.

Sport

Hell RX satser stort på å frakte publikum til og fra Lånkebanen under kommende helgs VM-runde i rallycross.

- Vi har erfaring med at det går utrolig mye raskere å komme seg til og fra Lånkebanen med skyttelbuss sammenlignet med personbil, sier Niels Malmo. Han kjørte buss under VM-runden i fjor og stiller også opp i år.

Ifølge en pressemelding fra VM-arrangøren vil bussene gå i skytteltrafikk mellom Tangen næringsområde i Stjørdal sentrum og Lånkebanen både lørdag og søndag. Og parkeringen er gratis.


 

Samarbeid

Opplegget med skyttelbussene er et samarbeid mellom arrangørene og Nettbuss. Skyttelbussen koster 50 kroner for voksne og er og er gratis for de under 16 år. For dem som velger å parkere i nærområdet på Frigården ved Lånkebanen må de ut med parkeringsavgift både lørdag og søndag.

- Det lønner seg derfor på alle mulige måter å benytte seg av skyttelbusstilbudet, sier Niels Malmo. Han forteller at det ble ikke så mange kjøreturene på ham ut fra Lånkebanen i fjor.

- Køene forsvant raskt fordi det var så mange busser som sto klar når folk skulle hjem og hele opplegget var veldig bra tilrettelagt, sier han.


 

Raskt fram

Skyttelbussene blir prioritert og kommer derfor raskt fram i en eventuell kø fra Lånkebanen og ut på Selbuveien i retning Stjørdal sentrum.

- Vi i Nettbuss har et godt samarbeid med Hell RX, og vi gleder oss stort til helgas VM-runde. Det er god stemning blant publikum som vi kjører til og fra Lånkebanen, og jeg har ikke hørt om en eneste klage på dette skysstilbudet, sier Niels Malmo.

Daglig leder i Hell RX, Annette Tollefsen Jensen, forteller at opplegget med skyttelbuss skal være så enkelt som mulig. Billettering foregår ved hjelp av Vipps, bussene går så ofte som mulig og publikum vil finne mer informasjon på hjemmesiden til Hell RX.


 

Skryt

- Vi håper at så mange som mulig benytter seg av dette tilbudet, sier Jensen. Publikum skrøt dette tilbudet opp i skyene etter VM i fjor.

- Mange ble overrasket over at det var mulig å komme seg så kjapt tilbake til sentrum fra Lånkebanen når det var tusenvis som skulle ut av et så lite området samtidig, sier Annette Tollefsen Jensen.