- En tillitserklæring at de legger seg bakpå

Sander Erik Kartum var nærmest scoring med sitt frispark i tverrliggeren.  Foto: Lars Sørnes

Sport

Stjørdals-Blink trener Roar Vikvang var sånn passe fornøyd etter 0-0 borte mot Nardo på Nissekollen i Trondheim lørdag ettermiddag. Fornøyd med at de er solid i forsvarsarbeidet, mindre fornøyd med at de ikke er presis og sterk nok i det avgjørende angrepsspillet.

- Vi spiller en solid bortekamp mot et kompakt og godt lag. Det er mange lag som har slitt med å få med seg poeng hjem fra Nissekollen denne sesongen, sier Vikvang.

Har ballen mye

Stjørdals-Blink var det toneangivende laget i kampen mot Nardo, men hadde ikke marginene nok på sin side til at det ble tre poeng i denne kampen. Nærmest var Sander Erik Kartum, som for øvrig må sone neste kamp for fire gule kort, med sitt frispark i tverrliggeren kvarteret før slutt.

- Ut i fra spill og sjanser synes jeg vi burde fått med oss tre poeng. Men det er ikke bestandig marginene er på vår side, og da er det vel greit med uavgjort. Men jeg synes Nardo viser null interesse for å vinne kampen utover i andre omgang. De legger seg kompakt og lavt og har lav risiko på tur framover. Men det er en tillitserklæring for oss at hjemmelaget legger seg lavt, fortsetter Vikvang.

Tøff til neste helg

Allerede neste helg får Stjørdals-Blink prøve seg mot et av avdelingens beste lag. Da kommer Egersunds på besøk. Vikvang er sikker på at det blir en tøff kamp, men har tro på ny hjemmeseier.

- Egersunds har en meget skarp og giftig angrepsrekke. Men vi er solide defensivt om dagen. Holder vi sammen i bakre rekker, er jeg sikker på at det blir muligheter framover. De slipper inn en god del mål. Men det blir en tøff og hard batalje, avslutter Roar Vikvang, som altså må unnvære midtbanestrategen Kartum til den kampen.

Stjørdals-Blink stilte med følgende lag mot Nardo:

Thomas Lia – Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Robert Williams – Fredrik Vinje (Ole Kristian Rødahl), Anders Nygaard (Jakob Talmo Tromsdal), Sander Erik Kartum – Sivert Solli, Mats Lillebo, Sondre Hopmark Stokke (Ottar Huni Magnusson).