Hembre var ikke helt fornøyd med NM-generalprøven

Stjørdalingen Roar Hembre (60) fra Trondheim Sportsskyttere kom hjem med en sølv- og en bronsemedalje fra Selbu Grand Mix.  Foto: Privat

Sport

I neste uke arrangeres norgesmesterskapet (NM) i pistolskyting i forbindelse med NM-uka i Stavanger.

NM-uka omfatter idretter som sjelden eller nesten aldri får tid på tv-skjermen. Men under NM-uka så slår NRK til og sender fra de aller fleste idrettene som kårer sine norgesmestere.

Blant øvelsene er silhuettpistol for menn og sportspistol for kvinner som er OL-øvelser.


Tapte gullduellen mot lillebror

Stjørdalingen Roar Hembre (59) på andreplass bak lillebror Pål (55) i silhuett under NM i pistolskyting på bane.

 

NM

Sist helg gjennomførte stjørdalingen Roar Hembre (69) fra Trondheim Sportsskyttere generalprøven foran neste ukes NM i forbindelse med Selbu Grand Mix på Myråsen.

Lørdag sto hurtig fin og grov med innlagt midtnorsk mesterskap på programmet og dagen etter var det VM fin og grov med innlagt kretsmesterskap.

Roar Hembre ble nummer to i hurtig grov med 572 poeng og nummer tre i VM grov med 563 poeng. Stjørdalingen var ikke helt fornøyd med prestasjonene.


God stjørdalsinnsats i midtnorsk pistolmesterskap

To gullmedaljer og en sølvmedalje til stjørdalsskyttere.

 

Finale

- Det skilte henholdsvis kun ett og to poeng mellom medaljene, men summen burde vært høyere nå like før NM, sier 60-åringen. Årets mål i NM i neste uke er som fjorårets mål. Nemlig å kvalifisere seg til den tv-sendte finalen i silhuett og prestere godt.

Stjørdalingen Bjørn Jacobsen fra Trondhjems Pistolklubb var best i klasse Veteran 73 og tok begge gullmedaljene.