Håndballag er kvalifisert til landsserie

Håndballgutter fra Stjørdals-Blink klar for landsserie fotografert på Trondheim Lufthavn søndag kveld. Bakerste rekke fra venstre lagleder Kjersti Westvik-Johari, trener Bøje Kamp, Kenneth Nessimo, Brage Pettersen Aarstein, Henning Reitan, Marius Johari, Fredrik Røset, Mats Krøke Steinvik, Brage Nordmeland Westerlund, Peder Hindseth og Martin Wang. Midterste rekke fra venstre Ulrik Skjervold Geving, Thomas Østbyhaug, Lukas Kristoffersen, Johan Røset, Anders Dahlen Myhr og trener Cathrine Wang. Liggende fremst fra venstre Henrik Sørensen-Skjervold og Chris Kamp.   Foto: Haakon B. Skjervold

Sport

Stjørdals-Blinks gutter 16-lag i håndball sto for en god prestasjon i helga.

Laget, som er et samarbeidslag mellom IL Fram, Selbu IL og Stjørdals-Blink, kvalifiserte seg nemlig for den landsomfattende Bringserien som består av 36 lag fordelt på tre avdelinger.

Kvalifiseringshelgen ble gjennomført i Tønsberg og Stjørdals Blink møtte god motstand. Etter et litt surt tap mot Rygge i første kamp ble Årstad lett beseiret før Stjørdals-Blink møtte hjemmelaget Nøtterøy Håndball i siste og avgjørende kamp. Etter en tett batalje dro Stjørdals-Blink det lengste strået.

Samarbeidet mellom Selbu, Fram og Stjørdals-Blink omfatter spillere født i 2004 og 2003 og inneholder et satsingslag og et breddelag. Laget har en stor spillergruppe og flere trenere. Laget har trent med kvalifiseringen til landsserien for øyet siden tidlig i vår og nedlagt en særdeles flittig treningsinnsats gjennom hele sommeren. Treningene fordeles på haller på Skatval, i Stjørdal og i Selbu.

Jenter 18-lag videre

Også Stjørdal Håndballklubbs (SHK) jenter 18-lag gikk videre i kvalifiseringen til landsserien.

Stjørdalsklubben slo vertsklubben Råde 22-19 og Stavanger 16-13 mens det ble tap 24-22 mot Flint.

SHK stile med følgende spillere i kvalifiseringen: Silje Renanger, Annette Stenhaug, Tonje Skei, Sofie Aasen, Mia Kristin Horgøien, Live Sønstebö, Helle Granbom, Emma Daling, Vilde Kulsetås, Vilde Søraunet, Marte Marie Sparby, Thea Listou.

- Denne helga var ikke noe fullklaff bortsett fra den andre omgangen mot Flint. Så vi har en del å gå på før neste kvalifiseringsrunde som kommer til å bli knalltøff. Nå venter vi spent på puljeoppsettet, sier SHK-trener Björn Blomquist.