Kjempemål av Elias i gutter 17-landskamp i fotball

Stjørdalingen Elias Hoff Melkersen (16) sto for et kjempemål, men Norges gutter 17-landslag tapte 3-1 i torsdagens privatkamp mot Sverige  Foto: NFF

Sport

Stjørdalingen Elias Hoff Melkersen fra Bodø/Glimt laget det norske gutter 17-landslagets reduseringsmål i torsdagens privatlandskamp i fotball mot hjemmenasjonen Sverige som Sverige vant 3–1.

Den tidligere Stjørdals-Blink-spilleren startet kampen på benken og han kom inn etter 75 minutter på stillingen 3–0 til Sverige. Kun ni minutter etter at 16-åringen kom inn på banen, sørget han for et mål av det vakre slaget ifølge fotball.no.


 

Lobb

Melkersen lobbet fra godt over 20 meter. En frekk avslutning som gjorde at Oliver Dovin i det svenske buret ikke rakk å flytte beina raskt nok tilbake og måtte plukke ballen ut av nettmaskene.

For Melkersen og hans lagkamerater kommer muligheten til å revansjere torsdagens tap allerede lørdag. Da er det Østerrike som er motstander på den svenske østkysten.

- Kampene er så tett at det kommer til å bli store utskiftinger. Det handler også om at vi vil gi alle spillerne i troppen nok minutter slik at vi får se dem. Vi må luke bort de store feilene vi gjør og bli litt bedre i duellspillet i begge boksene, sa landslagstrener Jan Peder Jalland til fotball.no etter tapet mot Sverige.


 

Irland mandag

Førstkommende mandag skal Norge møte Irland i Sundsvall.

Elias Hoff Melkersen flyttet til Bodø for et drøyt år siden. Han startet nylig på det andre året ved fotballinja ved en videregående skole i nordlandsbyen.

knut@bladet.no

909 75 377