Elmin møter tøff, finsk motstand i bokseshow neste lørdag

Elmin Zivcic (t. h.) fra Stjørdal Bokseklubb deltar på et bokseshow i Kolstad Arena i Trondheim neste lørdag kveld.  Foto: Arkivfoto

Sport

Det kommer til å smelle i Kolstad Arena i  Trondheim neste lørdag kveld, 14 september, når Elmin Zivcic møter finske Antti Lehmusvirpi under Norway Fight Night.

Elmin Zivcic representerer Stjørdal Bokseklubb som er en underavdeling av Stjørdal Kickboxingklubb. Han har en lang merittliste bak seg i forskjellige kampsporter, blant annet er han europamester i K1 og både norsk- og nordisk mester i boksing.


 

Tungt oppgjør

I neste lørdags stevne møter han den tøffe og svære finnen Antti Lehmusvirpi i det som blir boksekveldens tyngste oppgjør.

Norway Fight Night er tilbake med sitt sjette show i rekken og på programmet i nye Kolstad Arena står blant annet fire profesjonelle boksekamper og kamper med noen av Norges beste boksere innen olympisk boksing.

Anders Eggan, Simen Nysæter, Luke Santarelli og Kent Erik Bådstad vil utgjøre kvartetten av profesjonelle boksere ifølge en pressemelding fra arrangørene. Eggan har nylig signert en langsiktig avtale med Norway Fight Night og han går sin femte proffkamp. Fremdeles er han ubeseiret.


Elmin slo seg fram til en ny NM-tittel

Elmin Zivcic fra Stjørdal Kickboxingklubb (SKBK) sikret seg en ny norgesmestertittel under helgas mesterskap i Oslo.

 

Forventninger

Ellers er det knyttet store forventninger til kampene til både Nysæter og Bådstad. Nysæter står med seks seire mens Bådstad har vunnet fire og tapt en kamp.

Luke Santarelli er også et spennende navn. Til daglig trener han i Trondheim og han har erfaring fra proffkamper i MMA (mixed martial arts). MMA er en fullkontakt kampsport som tillater bruk av både slag- og grapplingteknikker, stående og på bakken, fra en rekke andre kampsporter.

- Håper at mange stjørdalinger også tar turen til Kolstad Arena neste lørdag, sier Tom Andre Pettersen, hovedinstruktør i SKBK og Elmin Zivics trener.