Tok et langt steg mot sikker plass

John Valstad (t. v.) og Bjørn Arild Enget sørget for at Fram slo Nardos andrelag 2-0 på Framnes mandag.  Foto: Arkivfoto

Sport

IL Fram tok en viktig seier og tre poeng i kampen for å unngå nedrykk til 5. divisjon da Nardos andrelag ble slått 2–0 på Framnes mandag kveld.

Seieren sendte skatvalsklubben opp på 23 poeng med fem serierunder igjen. Ned til Vanvik på nedrykksplass er det 9 poeng. Stjørdals-Blink 2 har samme poengsum som Fram, men ligger foran på bedre målforskjell.

Mot Nardo 2 var det John Valstad etter 11 minutter og Bjørn Arild Enget rett før pause som sikret poengene og et langt steg mot fortsatt fjerdedivisjonsspill på Skatval.

Frams lag: Espen Brevik, Jørgen Paulsen, Niklas Nytrø, Tor Erik Enget, August Arnstad, Karsten Larsen Hammer, André Langsæter, Bjørn Arild Enget, John Valstad, Håvard Lundemo, Jørgen Nyeng, Eivind Karlsen Ivarrud, Martin Bjørgen Gulbrandsen, Kevin Endré Klevan, Sondre Volden Lauvås.


 

Stjørdals-Blink-tap

I en annen kamp i 4. divisjon avdeling 1 mandag så tapte Stjørdals-Blinks andrelag 3–1 hjemme på Nye Blinkbanen mot Levanger 2. Bortelaget ledet 1–0 ved pause.

Stjørdals-Blinks lag: Halvor Nysæter, Karl Martin Rolstad, Ottar Huni Magnusson, Markus Balstad Husby, Oumar Sergio Sherif, Anders Nygaard, Fredrik Vinje, Andreas Pettersen, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Marius Augdal, Jakob Rømo Skille, Henrik Fiskvik, Trygve Dahl, Jesper Borseth Aas, Sindre Hell.

Fram møter Rørvik på bortebane førstkommende lørdag mens Stjørdals-Blink 2 møter Vanvik, også det på bortebane.