Blink-konkurrent fortsatte seiersrekken

Youssef Chaib har vært god for Kvik Halden i år. Her i duell med Stjørdals-Blinks Vegard Fiske tidligere i år.   Foto: Atle Wester Larsen, Halden Arbeiderblad

Sport

Byåsen måtte se seg slått 3-1 av Kvik Halden i 2. divisjon, avdeling 1 i fotball for menn lørdag. Det var Kvik Haldens sjette strake seier. Haldenserne dyttet dermed Stjørdals-Blink ned fra toppen av tabellen, men har en kamp mer spilt.


 

Stjørdalingene møter Fredrikstad på Nye Blinkbanen søndag ettermiddag og vil ta tilbake serieledelsen med seier.

Laget fra Plankebyen er de eneste som har slått Stjørdals-Blink så langt i seriespillet og har fortsatt en teoretisk mulighet til å rykke opp i 1. divisjon. Da må imidlertid rødtrøyene fra Stjørdal beseires i den 24. serierunden.


 

Bladet sender kampen direkte fra klokka 15. Med poeng søndag kan Stjørdals-Blink bli dårligst nummer to og dermed være sikret kvalifisering til spill i 1. divisjon i 2020.


 

I lørdagens møte mellom Kvik Halden og Byåsen var det vertene som tok ledelsen ved Youssef Chaib etter 18 minutter. 23-åringen står med 13 scoringer i år. Agwa Obiech utlignet for Byåsen seks minutter senere. Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1 til pause.

Deni Hasanagic sendte Kvik Halden i føringen på nytt da det var spilt ett kvarter av andreomgangen, og etter 90 minutter scoret Dagur Dan Thorhallsson. Med tap i denne kampen ble det klart at Byåsen rykker ned til 3. divisjon.

734 tilskuere bivånet oppgjøret.