Blir kvalitetsklubb nummer 33

Lånke IL er blitt kvalitetsklubb nummer 33 i NFF Trøndelag Fotballkrets.  Foto: Bjørn Fuldseth

Sport

Markeringen av at Lånke IL har blitt en kvalitetsklubb vil skje under en festmiddag i forbindelse med det trønderske fotballseminaret som arrangeres på Scandic Hell Hotell førstkommende lørdag og søndag.

Representanter fra Lånke IL vil være til stede for å motta diplom, skilt og flagg. Lånke IL er den første klubben i stjørdalsdalføret som blir oppnevnt til kvalitetsklubb.


 

Innfridd

Ifølge Tommy Bang-Larssen, ansvarlig for klubbutvikling i NFF (Norges Fotballforbund) Trøndelag, har Lånke IL innfridd god måloppnåelse på samtlige 20 kriterier. Dette er en solid anerkjennelse til det arbeidet som er blitt gjort og det nivået Lånke IL har oppnådd.

En ny fase for klubben er nå i gang og det med et kvalitetssikret fundament for å drifte og utvikle klubbene videre – til det beste for alle barn, unge og voksne som er en del av klubben. Men husk, det er nå jobben starter på mange måter.

Det høres fryktelig kjedelig ut, men erfaringsvis vil Lånke IL som klubb nå oppleve at det stilles høyere forventninger både internt og eksternt skriver Bang-Larssen i en e-post til klubben.