Skal auksjonere bort alle a-lagets seriemesterdrakter

Stjørdals-Blink Fotball auksjonerer bort a-lagets spillerdrakter til inntekt for jenetfotballsatsingen i klubben.  Foto: Arkivfoto: SBF

Sport

Nå har alle mulighet til å få tak i en av spillerdraktene til Stjørdals-Blinks a-lag i fotball.

- Det stemmer det ja. Vi i markedsgruppa har bestemt at de rundt 20 røde spillerdraktene skal auksjoneres bort, sier Bente Ertsgaard til Bladet. Fristen for å gi bud er 15. november og all inntekt av draktsalget skal gå til satsingen på jentefotballen i Stjørdals-Blink Fotball (SBF).

Minstebud

- Minstebudet er 300 kroner og vi har allerede fått inn bud på 500 kroner for enkelte drakter, sier Ertsgaard.

- Hvilke drakter tror du får høyest pris?

- Mmm. Skal jeg tippe så tror jeg draktene til toppscorer Mats Størseth Lillebo og målvakt Nicklas Frenderup er mest attraktive, sier hun.

Hoveddrakten

I første omgang er det kun draktsettet med den røde hoveddrakten som går under hammeren Markedsgruppa har ennå ikke tatt stilling til om de hvite reservedraktene også skal auksjoneres bort.

Ulovlig

Det var før den siste seriekampen i 2. divisjon mot Sola i slutten av oktober at Stjørdals-Blink ble gjort oppmerksom på at spillerdrakten var ulovlig ifølge regelverket fra Norges Fotballforbund (NFF).

Drakten hadde reklame for to hovedsponsorer på brystet og det er ikke lov. Dermed måtte logoen til den ene hovedsponsoren dekkes til før opprykkskampen mot Sola. Så draktene som auksjoneres bort har et rødt tildekket felt på brystet.