Slik kan du skaffe deg rimelig vinterutstyr

Lørdag blir det byttedag av vinterutstyr i Stjørdal. Fra venstre styreleder Mats Endre Lian fra Stjørdals-Blinks alpingruppe og banksjef Lill Bente Totland og bedriftsrådgiver Nedzad Sisic fra Spraebank1 SMN.  Foto: Privat

Dere som leverer inn utstyr foreslår en minstepris for arrangørklubben.

Sport

Fredag og lørdag arrangerer Stjørdals-Blinks alpingruppe byttehelg.

Byttehelgen foregår i lokalene til Jan Sakshaug Sport på Evja i Husbyfaret i noen formiddags- og ettermiddagstimer.

- Fredag ettermiddag og kveld og lørdag morgen tar vi imot vinterutstyr som forhåpentligvis bytter eiere i løpet av lørdagen, sier styreleder Mats Endre Lian i Stjørdals-Blinks alpingruppe. Det er alpingruppa som har ansvaret for byttedagen, en dag som de siste årene har vært veldig populær før vinteren setter inn for fullt.

Prosenter

Dere som leverer inn utstyr foreslår en minstepris for arrangørklubben. Hvis utstyret selges så får dere som leverer inn utstyret alle pengene, minus noen prosenter av salgssummen, som i dette tilfellet tilfaller Stjørdals-Blinks alpingruppe.

Kvalitet

- Det er hovedsakelig vinterutstyr vi tar imot for salg. Men egentlig så tar vi imot alt av sportsutstyr så lenge det er av en noenlunde bra kvalitet, sier Lian som har vært styreleder i ett års tid.

- Hvis det er noen som for eksempel har klatreutstyr eller annet utstyr som ikke nødvendigvis er vinterutstyr, så tar vi mot det, sier Mats Endre Lian.


 

Samarbeider

Det er SpareBank 1-bankene, langrennsdelen i Norges Skiforbund og skiklubber over hele landet som samarbeider om denne byttehelgen. Slik får flere råd til å gå på ski og klubbene får litt bedre økonomi, en vinn-vinn situasjon ifølge den lokale sparebanken i Stjørdal.


 

Fotballsko

Bankens bedriftsrådgiver Nedzad Sisic la i sommer opp som fotballspiller etter mange år i Stjørdals-Blink-drakta. Kanskje det kan være et godkjøp av noen pent brukte fotballsko å finne under byttehelgen?