Perry og Lagerbäck forlenger med fotballandslaget

Assistenttrener Per Joar Hansen (Perry) og landslagssjef Lars Lagerbäck fortsetter som trenere for det norske fotballandslaget  Foto: NTB/Scanpix

Sport

Landslagssjef Lars Lagerbäck og assistenttrener Per Joar Hansen (Perry) fra Stjørdal hadde opprinnelig kontrakter som går ut etter EM-sluttspillet neste sommer eller play off kampene i mars dersom Norge ikke kvalifiserer seg for mesterskapet.

Nå blir begge med etter det ifølge fotball.no.

Kontraktene gjelder ut den kommende VM-kvalifiseringen med forlengelse til VM 2022 om Norge kvalifiserer seg.

- Med en positiv arbeidsgiver, støtteapparat og spillertropp var det vanskelig å si nei. Jeg trives veldig bra i jobben som norsk landslagssjef, og fotballmessig er det en spennende og lovende gruppe som har store muligheter for å fortsette utviklingen. Målet er å kvalifisere oss for EM-sluttspillet og deretter VM-sluttspillet i 2022, sier Lagerbäck til fotballforbundets hjemmeside.