Godt klubbsamarbeid ga flere stafettseire

Venninner fra Lånke og Stjørdals-Blink som gikk til topps i klassen jenter 11-12 år. Fra venstre: Frida Wangberg Lund,Lovise Kjesbu og Ida Dullum.   Foto: privat

Sport

Tradisjonen tro ble Strindheim-stafetten arrangert på nyttårsaften. Og det ble en flott avslutning på skiåret for flere av de lokale løperne.

Årets utgave av Strindheimstafetten var nok en gang flyttet til Selbuskogen skisenter, og betydde at flere av våre lokale løpere fikk konkurrere i løyper som de trener i til daglig. Og det gav resultater. Både i jenter 11-12 år og 15-16 år var det Lånke IL som gikk til topps, dog med innleid hjelp på begge lag.I jenter 11-12 år var det Stjørdals-Blinks Ida Dullum som utgjorde laget sammen med Lovise Kjesbu og Frida Wangberg Lund. Og da Frida gikk laget i tet på sisteetappen, satt smilene løst. I jenter 15-16 hadde lånkeløperne Ida Kjesbu og Eline Klevberg Lerfall fått med seg Sunniva Aksnes fra Helgådal, og også her ble stafetten avgjort på siste etappe. Eline vekslet på fjerdeplass, men ingen kunne true henne på sisteetappen.

Siste lokale løper med gull på årets siste dag er Kritoffer Jullum Fiskvik fra Stjørdals-Blink. Han var med å vinne juniorklassen sammen med to lagkamerater fra Støren SK. Kristoffer hadde beste etappetid på 2. etappe.

I gutter 13-14 år ble det bronse til meråkergutten Konrad Estil og lånkeløper Stian Rønning. De hadde helgådalingen Jesper Marelius Rotmo med seg på laget.

Fornøyd trio som gikk til topps i jenter 15-16 år. Fra venstre: Sunniva Aksnes (Helgådal), Eline Klevberg Lerfald (Lånke) og Ida Kjesbu (Lånke)   Foto: privat