Loddet seg ut i ny direktesending: – Vi må by litt på oss selv

Sport

Søndag inviterer Stjørdals-Blink Fotball til ny direktesending – denne gang med lotteri. En av hovedpremiene er en italiensk helaften dandert av trenerteamet.

I påvente av at fotballsesongen skal sparkes i gang, kjører Stjørdals-Blink i gang en ny tv-sending, der du får siste nytt om klubben og stadionbygging.Rundtur på nyanlegget

Programleder er nok en gang trener Roar Vikvang, og han lover en sending med mye godt innhold og noen overraskelser.

– Denne gang kjører vi sendinga fra vårt nye stadion. Blant annet skal vi ta med oss seerne på en visuell rundtur på hva nyanlegget vårt inneholder. I tillegg skal vi få litt mer innblikk i frivilligheten rundt klubben, og den er stor. Og så kommer Petter Wavold i studio, og i den anledning skal vi ha urpremiere på klubbens nye låt, også med musikkvideo, sier Vikvang til klubbens facebookside.

Nytt i søndagens sending, er at klubben sparker i gang et lotteri. Her har klubbens samarbeidspartnere stilt med premier, men den mest eksklusive stiller trenerapparatet med.Saken fortsetter under bildetItaliensk helaften

De ønsker å invitere en heldig vinner på en italiensk helaften i hovedtrener Roar Vikvangs hage, og vinnneren får ta med seg tre heldige personer.

– Vi må by litt på oss selv. Vi kan love god mat og god drikke, og så får vi i samarbeid med vinneren finne en passende dato, avslutter Vikvang.

Sendinga ser du på bladet.no søndag og sendestart er 18.00.