Vi sender generalprøven direkte på Bladet.no

Nettansvarlig Anders Fossum og nyhetsredaktør Jon Håkon Slungård sørger for at kampen mellom Stjørdals-Blink og Ranheim gjøres tilgjengelig på Bladet.no.  Foto: Bjørn Fuldseth

Sport

Fredag spiller Stjørdals-Blink sin siste treningskamp før seriestart. Kampen ser du på Bladet.no.

Det nærmer seg seriestart, og fredag er det generalprøve. Mostander hjemme på Sandskogan stadion er Ranheim, og kampen sendes direkte på Bladet.no.


 

Spesiell kamp

Kampstart er allerede klokka 16, og det er knyttet stor spenning til om Stjørdals-Blink kan tukte naboen.

– Dette blir en spesiell kamp, da Ranheim også er motstander i seriepremieren fredagen etter. Det er nå vi kan se konturene om Stjørdals-Blink har tatt steget opp til det nivået som kreves i landets nest øverste divisjon, sier nyhetsredaktør Jon Håkon Slungård, som skal kommentere fredagens kamp sammen med nettansvarlig Anders Fossum.


 

Sulteforet

Det slippes ikke inn publikum på stadion under treningskampen, og dermed blir Bladet.no eneste mulighet til å se generalprøven .

– Vi er glade for å kunne vise live fotball igjen. Folk er nok sulteforet på lokalfotball, og snart braker det løs for alvor. Kampen blir også liggende i opptak på Bladet.no for de som ikke har anledning til å se den direkte.