For tredje året på rad arrangerer NFF Trøndelag en egen cup for breddelagene i trøndersk fotball. Over 60 dame- og herrelag er påmeldt og onsdag presenterte fotballkretsen oppsettet for det innledende puljespillet.

Totalt seks lokale lag skal delta, Malvik og Tangmoen på damesiden, mens vi i herreklassen er representert med Malvik, Lånke, Stjørdals-Blink 2 og Tangmoen.

Se sendingen av puljeoppsettet fra NFF Trøndelag under!

Mange lokaloppgjør

Begge de lokale lagene i dameklassen og herrene fra Stjørdal har kommet i samme pulje, og det betyr mange heftige lokaloppgjør i løpet av de tre helgene i mars da puljespillet skal gjennomføres.

Johannes Stokke i Lånke er godt fornøyd med oppsettet av pulje, og ser fram til mange spennende og gode treningskamper, selv om det ikke er i mars de viktigste kampene kommer.

– Det er viktig med gode treningskamper, men mest for å forberede seg til sesongstart. Men det er ingen tvil om at det å møte Tangmoen og Stjørdals-Blink 2 nok vil bety litt ekstra, sier Stokke, som samler gjengen til trening med ball igjen på mandag.

Fram til nå har lånkbyggen trent mest kondis og styrke.

– Vi har hatt et veldig godt oppmøte på ressurstreningene, og vi ser fram til å komme oss på kunstgresset nå. Nå skal vi få trent godt og forhåpentligvis er vi i bruktbart slag når Adressacupen starter i mars, sier Stokke.

Lånke rykket opp fra 5. divisjon etter fjorårsseongen.

Skal bruke troppen

Også hos Tangmoen er det glede over puljeoppsettet. Trener Geir Olav Flåan sier det bestandig er stas å spille mot Lånke og Blink, men vil samtidig ikke ha alt for mye fokus på resultatene i disse kampene.

– Vi bruker denne cupen for å få spilt treningskamper. Nå blir det jo litt mer alvor når vi møter lokale lag og at det er en cup. Men vi har meldt på to lag til serien i år, og det betyr at det blir viktig å gi mange litt spilletid i løpet av vinteren, sier Flåan.

Hos Stjørdals-Blink 2 hadde man onsdag ettermiddag ikke klart hvem som skal trene rekruttene i klubben, men utviklingsleder Joachim Rønning sier at guttene ser fram til å møte Lånke og Tangmoen.

– Det er bra at vi får kamper som teller og betyr noe. Guttene er i gang med treningene og disse kampene blir en god pekepinn på hvordan vi ligger an, sier Rønning.

Alle kampene i Stjørdalspuljen skal spilles på MUS stadion Sandskogan.

Det siste herrelaget, Malvik, har kommet i en trondheimspulje. De skal møte fjorårsvinner Ranheim TF 2, Nardo 2 og Tiller 3. De kampene skal spilles på hjemmebanen til Ranheim, Extra Arena.

Lokaloppgjør hos damene også

Også de to lokale damelagene, Malvik og Tangmoen, har havnet i samme pulje. De skal også spille sine kamper på MUS stadion Sandskogan. Det tredje laget i deres pulje er Strindheim, ett av lagene Malvik knivet med i fjorårets 3. divisjon.

NFF Trøndelag har bestemt at kampene i det innledende puljespillet skal spilles følgende dager: 11–12. mars, 18–19. mars og 25–26. mars.

Etter innledende spill, starter cupspillet. Det ender i to store finaler, som begge skal spilles helga 11. og 12. november.