– Tirsdag måtte jeg reise til New York i USA for å delta i et par jobbmøter. Dro via Oslo og etter møtene var det å ta nattflyet til Stockholm onsdag. Fra Stockholm tok jeg fly til Östersund der jeg landet klokken ti torsdag formiddag. Guttene spilte sin siste gruppespillkamp torsdag ettermiddag klokken 14 så den kampen rakk jeg fint, sier Robert Hundstad.

48 timer

Det tok 48 timer fra Robert Hundstad dro fra Norge til han var på plass i Östersund.

– Jeg reiser en del i jobben, men det er ikke ofte jeg er borte kun 48 timer når jeg er så langt borte som USA, sier han.

Spillergruppa i Remyra ILs 12-årslag består av 15 spillere, men to av spillerne er ikke med til Östersund og Storsjöcupen.

– Alle spillerne som er ned får like mye spilletid. Samholdet er viktigst hos oss og med like mye tid på banen blir samholdet enda mer styrket, sier Remyra-trener Robert Hundstad. Han trener laget sammen med Lasse Arntsen mens dyktig lagleder er Heidi Drogset Olsen.

Første gang

– Dette er første gang vi deltar i en fotballcup over så mange dager. Tidligere har vi deltatt i en cup på Sunndalsøra pluss at vi har deltatt i noen lokale cuper i stjørdalsområdet, sier Robert Hundstad.

Han roser en meget stor og aktiv foreldre- og foresattegruppe som også er på plass i Östersund denne uka.

Remyra vant sin innledende gruppe etter å ha slått IL Varden Meråker 3-1, Nidelv IL 10–1 og Bergs FK 8–0. Dermed var laget klar for a-sluttspillet mot Hommelvik IL 1. En kamp som Remyra IL tapte 6-5 fredag formiddag.