Nedrykket fra Obos-ligaen legger ingen demper på lysten hos Coop til å forlenge samarbeidet med Stjørdals-Blink. Samme dag som siste seriekamp ble det undertegnet en ny og omfattende treårsavtale.

Det skriver Coop i ei pressemelding.

Håper på kortvarig opphold i 2. div.

– Vi er stolte og glade for å kunne være med Blink videre for nye tre år. Vi håper selvsagt at oppholdet i 2. divisjon blir kortvarig, men vi tenker alltid langsiktig når slike samarbeidsavtaler inngås. Det avgjørende for vår del er at Blink fortsetter med sitt gode arbeid innenfor breddefotballen, og jobber målrettet med å gi barn og unge en god arena for lek og sportslig utvikling, sier Unni Haagenstad, sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge.

Betyr mye

Ifølge pressemeldinga er det ingen Blink-sponsorer som har lenger fartstid enn Coop.

Unni Haagenstad i Coop og Kjell Erik Hammer i Stjørdals-Blink er enige om en ny treårsavtale mellom partene. Foto: Privat

– Stjørdals Blink Fotball er svært glade for at en viktig avtalepartner som Coop Midt-Norge fortsatt er med oss på vegen videre. Det betyr veldig mye for oss å ha langsiktige og gode partnere, og Coop og Stjørdals Blink Fotball nærmer seg snart 40 års samarbeid. Både barne- og ungdomsavdeling, samt seniorene, får nytte av midlene fra Coop Midt-Norge, sier Kjell Erik Hammer, leder i markedsutvalget.