– Vi var langt under pari i gruppespillet på lørdag, men ble bedre og bedre utover i sluttspillet. Dette var grei matching og bra trening for oss, sier Geir Olav Flåan, som trener Tangmoen sammen med Ove Bråten.

15.000 kroner

For aller første gang gikk laget fra Kvislabakken til topps i Magnar Lundemos minnecup. Grønntrøyene stilte med to jevnbyrdige seniorlag i helgen, og det var førstelaget som til slutt kunne juble for turneringsseier og 15.000 kroner i pengepremie.

– Det er et sportslig brukbart nivå i minnecupen med flere gode lag, sier Flåan.

Levangerstudentene, Trønder-Lyn II og Kolstad III ble i tur og orden slått i sluttspillet. I finaleserien, som består av tre lag, ble det seier både mot Trønder-Lyn I og Lade Ballklubb.

Vardens Børge Sonflå ble turneringens toppscorer med ni mål. Her gratuleres han av Kjell Steinar Grytbakk, mangeårig turneringsgeneral. Foto: Magnar Lundemos minnecup

Tangmoen II røk ut mot Flatanger i 12-delsfinalen. Klubbens juniorlag takket for seg i 6-delsfinalen etter et knepent tap mot Neset I.

Tangmoen skal etter planen stille to lag i årets sesong – ett i 5.-divisjon og ett i 6.-divisjon.

– Vi er mellom 20 og 25 spillere på trening, sier Geir Olav Flåan.

Toppscorer

Turneringssjef Jan Arve Almåsbakk er godt fornøyd med gjennomføringen av den 34. utgaven av Magnar Lundemos minnecup.

– Det er et velsmurt apparat som holder det gående. Det var imidlertid fire lag som trakk seg fra sluttspillet på søndag, og det er litt kjedelig. Men det var artig å arrangere cupen igjen, sier han.

Vardens Børge Sonflå ble turneringens toppscorer med ni mål.