Etter fem år på luksushotellet kommer Mikael tilbake til Stjørdal: – Jeg er jo en lokalpatriot Abonnent
Bygården i sentrum skal rives, nå er han på utkikk etter nye lokaler: – Jeg er litt usikker på hva som skjer nå Abonnent
Om kort tid starter arbeidet som skal forandre sentrum: – Vil være stor interesse for dette bygget Abonnent
Bestillingene ruller inn, og med seg på laget har de to helt spesielle ansatte: – Koster oss mange hundre tusen, men vi tror det er verdt det Abonnent
Her har over 170 personer bestilt bord på nasjonaldagen: – Nesten litt på kanten av hva vi klarer Abonnent
Paret har drevet restaurant i mange år. Nå utvider de og åpner nytt spisested: – Det skal bli luksus Abonnent
Her har det vært fullt kjør de første ukene: – Kanskje i overkant av hva vi har klart å håndtere Abonnent
Magnus var på leting etter ny jobb. En fest i påska snudde opp ned på alt: – Det var en kjempetilfeldighet Abonnent
Tor-Markus serverte mat i sterk storm utenfor kysten av Finnmark: – Ikke uvanlig at det blåser friskt Abonnent
Aina og kollegene fikk kanonstart - måtte si nei til flere gjester: – Helt nydelig å være i gang Abonnent
Slik blir byens nye restaurant og bakeri med hele 160 sitteplasser: – Satser friskt og går «all in» Abonnent