Ekstra vakthold i sentrum etter brannen

Beredskapen økes i sentrum etter brannen fredag morgen.

Varaordfører Ole Hermod Sandvik (H) varsler at det vil bli satt inn ekstra vakthold i sentrum etter brannne fredag morgen. 

New Articles

- Jeg er glad for at det ikke har blitt noen alvorlige personskader, eller i verste fall død som følge av brannen. Utfallet kunne vært veldig mye verre, sier varaordfører i Stjørdal Ole Hermod Sandvik (H) til adressa.no (kan leses av adressa-abonnenter).

Brannen fører til at kommunen hever vaktholdet i sentrum.

- I Stjørdal, som i alle lokalsamfunn, skal det være trygt å legge seg. Jeg er redd for at noen har gjort dette med vilje. Det er vektere som går i sentrum til vanlig, men nå har vi hevet vekterberedskapen. I tillegg vil politiet følge opp, sier Sandvik.