Seertallene på premieren overgår fjorårets Heimebane-suksess

Kjempestart for Emma Bones og hennes kolleger.

Malvikjenta Emma Bones (t.h.) spiller karakteren Camilla i Heimebane, som er datteren til Varg-trener Helena Mikkelsen, som spilles av Ane Dahl Torp.  Foto: NRK

Kultur

Sesong 2 av Heimebane hadde premiere på NRK1 søndag kveld. Serien tok hele landet med storm i fjor, der Emma Bones fra Vikhammer spiller en av hovedrollene med karakteren Camilla.

Til sammen 496.000 seere fikk med seg søndagens premiere på lineær-TV, noe som ga en markedsandel på 38 prosent, opplyser kommunikasjonsansvarlig Nan Kristin Myhre til Bladet.


Fikk plass på NRKs stjernelag:

– Vi skuespillerne ble som en liten familie

Emma (18) fra Malvik spiller en hovedrolle i den kritikerroste tv-serien «Heimebane».

 

– Dette er høyere tall enn det var i fjor. Vi har vært veldig spente på det, men har altså fått en høyere seerprosent og høyere seertall, noe som vi er veldig fornøyde med, sier dramasjef Ivar Køhn i NRK til Dagbladet.

I tillegg har 147.000 sett den første episoden på nett-TV så langt.

I fjor ble det sendt to episoder av Heimebane på premieredagen, med 448.000 seere på episode 1 og 458.000 seere på episode 2.

– Når vi nå starter opp sesong to med dette seertall-nivået, som er litt høyere enn i fjor, tyder det på at Heimebane har satt seg positivt i publikum, at det er forventning til serien og at folk har lyst til å bli med videre, sier Køhn til avisen.


«Heimebane» har tatt hele landet med storm:

I timevis hadde TV-profilen Trines stemme på øret

Ane Dahl Torp valgte stjørdalskvinnen Trine Wiggen som språkmodell.