Kunstelever holder sommerutstilling

Elevkunstverk fra elever ved kulturskolens "Visuell kunst".   Foto: Privat

Kultur

Torsdag åpner de rundt 40 elevene på «Visuell kunst» på Stjørdal kulturskole sin sommerutstilling i galleriet i Kimen kulturhus.

– Her stiller de ut de arbeidene de har lagd i løpet av året. Det kommer til å bli en variert utstilling, som presenterer mange ulike kunstformer, sier Mette Stene Ertsgård ved Stjørdal kulturskole.


NM janitsjar 2019:

– Dette var fantastisk. Helt vilt!

Historisk seier for Mette Stene Ertsgaard og Tone Dahl da Musikkforeningen Nidarholm gikk til topps i elitedivisjonen.

 

Mange kunstformer

Gjennom året er elevene innom mange ulike kunstformer, og det er resultatet av dette som vises i denne utstillingen.

– Her blir det flere varianter maling, tegninger, arbeid med leire og med ståltråd, for å nevne noe. Utstillinga rigges denne uka av lærere og elever, og torsdag kveld skal alt være klart for vernissasje i galleriet.

Saken fortsetter under bildet.

Mette Stene Ertsgård ved Stjørdal kulturskole sier det vil bli en variert og spennende utstilling i Kimen med kunstfagselevene. Foto: Bjørn Fuldseth 

Vernissasje

I tillegg til at det blir musikalsk innslag og bobler i glassene, vil også elevene være til stede for å fortelle om kunstverkene sine.

Også de to lærerne ved «Visuell kunst», Anita Fredriksen og Hilde Slåen, sammen med assistent Meysam Hosseini, vil være til stede på åpningen.

Utstillingen blir stående i galleriet til den 13. juni.

– Det er på slutten av kulturskoleuka. Ei uke med masse konserter og forestillinger både på Kime og rundt om i Stjørdal. Den avsluttes den 13. juni, og da tas også denne utstillingen ned, sier Mette Stene Ertsgård.