Setter opp ny revy:

– De er så gode til å uttrykke kjærlighet

Foldsjøen Rundt med Mostadmarkrevyen har premiere 1. februar og det øves i Mostadmark. Fra venstre: Kristin Nybrodal, Liv Hilde Molund, Bente Eidemo og Elisabeth Renå.  Foto: Mostadmarkrevyen

Kultur

Det sier regissør Rakel Sivertsen om revygjengen fra Mostadmark.

Mostadmarkrevyen er klar med ny en ny forestilling. Førti år siden den første oppsetningen i bygda setter de opp Foldsjøen rundt. Regissør Sivertsen går for tiden på cellegiftbehandling, men tar seg tida til å finpusse forestillingen til mostingene.

– Det er så artig å være med denne gjengen at jeg er med så mye som helsa tillater, sier Sivertsen som for tiden går på en lang cellegiftkur. Hun har tidligere gått ut åpent om at hun fikk kreft, men det stopper ikke engasjementet for revy og scene.Gode tektsforfattere

Hun forteller at Mostadmarkrevyen har sin egen stil og den har de beholdt.

– Det er flere som bidrar med tekster og jeg ser at Stein Tore Nybrodahl har vokst frem som en god tekstforfatter. I årets revy har vi blåst liv i noen av de gamle figurer som kommer med nye historier og nye ideer. Også er gjengen så gode på å uttrykke kjærlighet til bygda og de som bor der. Det liker jeg veldig godt, for mostingene er stor på hyllest, sier Sivertsen, som har vært regissør for revyen tidligere, mens hun bodde i Selbu.

Spilles to kvelder

Hun vil gjerne skryte litt av revygjengen.

– De har noen flinke scenepersonligheter, som er dyktige skuespillere og sangere. Selv om revyen er lokal, så er den ikke ekskluderende for noen. Her er det poeng som er gjenkjennbart for andre og spesielt for folk i Hommelvik. De bør kjenne sin besøkelsestid når den settes opp i Bruket kulturhus 6. februar, sier Sivertsen.

Forestillingen spilles kun to ganger. Den ble satt opp på bygdakveld i Mostadmark Samfunnshus i helga, og deretter i Bruket Kulturhus torsdag 6. februar.