Prisen ble utdeltunder den første av de to nyttårskonserterene i regi av Hommelvik musikkorps.Fra bakerste rekke blant medmusikerne i korpset ble den intetanendetrompetisten ropt opp av Linn Kathrine Yttervik, sjefsredaktør i StjørdalensBlad og Malvik-Bladet som sto for overrekkelsen sammen Tor Helge Hansen, banksjeffor Sparebank 1 Hommelvik.

– En bekreftelse

Den talentfulle ungemusikeren setter stor pris på anerkjennelsen:

– En bekreftelse påat man har nådd et visst nivå. Dette gjør at jeg blir inspirert til å bli endabedre. Det fungerer som en veldig motivasjon, sa en smilende og meget fornøydprisvinner til Malvik-Bladet etter overrekkelsen.

Langt over gjennomsnittet

Fra jurybegrunnelsenkunne Yttervik blant annet sitere: "Han trakterer sitt instrument langt overgjennomsnittet for sin alder og også sammenlignet med mange godt etablerte.Hanbehersker de fleste musikkformer og er utmerket når det gjelder improvisasjon.Det siste året har han vært synlig ved flere arrangementer i kommunen".

Den tiende i rekken

Talentprisen ble i årdelt ut for tiende år på rad, og deles ut til ungdom mellom 13 - 23 år som har utmerketseg innenfor musikk, sang, dans, revy, teater eller bildekunst. Prisen er på10.000 norske kroner og tildeles av Stjørdalens Blad, Malvik-Bladet og Sparebank1.