I mai slapp de låten Do it right. Andersen og makker Jim Marius Larsen som kaller seg Primacy Funk. Sammen står de bak låtene Do it right og den siste låten som de slapp denne uka - Over now.

På lokalradio

- Det er helt rått. Låten Do it right slapp vi på Spotify 12. mai. Siden er den avspilt hele 266540 ganger. Nå er målet at låten Over Now skal bli minst like populær, forteller Andersen.

Hør Do it right her: Do it right

Han bruker sommerferien sin på musikken. Han jobber ved Stokkan ungdomsskole og på fritidsklubben Carbon.

- En blir ikke rik av at mange hører på Spotify altså, vi tjener fem øre per avspilling. Men dess flere som hører jo mer sannsynlig er det at vi blir spilt på radio. Nå spilles vi på lokalradioene rundt om kring og det er ganske avgjørene for oss at musikken blir spilt, sier han.

Spillejobber

Han er ydmyk over den store responsen låtene får på Spotify. Nå siden den siste låten ble lansert før helgen er den spilt av nesten 4000 ganger allerede.

Hør Over now" her: Over now

Andersen har en del DJ-jobber i Stjørdal, men i sommer skal han også reise til Harstad for å spille festmusikk.

- Det er første gang jeg har fått spillejobb så langt unna. Jeg skal jobbe for en nattklubb i Harstad ei helg i sommer. For meg er det stort og det er artig. Når jeg er DJ får jeg spilt vår egen musikk, samt at jeg spiller en del kjent musikk på min egen måte.

Til helga skal han også delta på Sommerfest på Sveian i Hommelvik der mange lokale band og artister opptrer.