– Da har vi bestemt oss for at det blir mimredag på torsdag. Vi har vært litt usikre om det skulle være på onsdag eller torsdag, men nå ser værmeldingen for torsdag så bra ut, at vi har bestemt at vi tar mimredagen da, sier Ole Myrbekk.

I tillegg til mimring med fortellinger av historier fra gamle dager i storvika blir det også musikk fra scenen.

– I begynnelsen på 60-tallet var Storvika hovedarenaen for de nyetablerte Stjørdals-dagene. Kjendistettheten var stor – i 1961 var The Monn Keys hoved attraksjonen, med Per Asplin, Sølvi Wang, Arne Bendiksen og Oddvar Sanne. Midt-Norge var også representert: Asmund Bjørken med vokalist Lillian Harriet spilte til dans. Håves orkester og mange andre orkestre sørget også for dansemusikk i mange år, sier Jon-Anders Myrvang.

– Nå, 56 år etter, kan du igjen oppleve Asmund i Storvika, når han spiller på mimredagen. Det gjør også 4/5 av Odd Håves kvintett – Autumn Leaves-kvartetten med Ola Fjellvikås blir å høre innimellom de verbale innslagene, fortsetter Myrvang.

Arrangørene tror det kan bli mye folk, og oppfordrer de som har mulighet til å ta med egen stol.

– Vi har en god del stoler selv, men vi håper på minst 150 besøkende på torsdag, så det kan være greit hvis man får til å ta med egen stol, sier Ole Myrbekk.