– Forestillingen var veldig artig og jeg er imponert over det ensemblet gjør. Med en snittalder på rundt 80 år, må jeg si at jeg er imponert over gjengen, sier Jørgen Holthe, som var innleid bassist for anledningen.

På telefon kan leder av varieteen, Aud Moksnes, presisere at hun etter en finregning har funnet ut at snittalderen på på ensemblet er på nøyaktig 77,25 år.

Sammen med Holthe på bass besto bandet av Magne Henriksen på gitar, Rolf Gjertsen på piano og Alf Aune på trekkspill.

I nummeret Rundkjøring: fra venstre: Aud Moksnes, Inga Gresseth og Karen Skotnes. Foto: Modulf Sandstad

Kavalkade

Stjørdal seniorvarieté hadde satt sammen et program bestående av de beste numrene helt siden oppstarten i Lokstallen i 2014.

– Aud Lien har vært fast leverandør av tekster gjennom alle år. Hun er også en del av ensemblet, som i tillegg til gode gamle slagere, også presenterte et par nye nummer for kvelden, sier Holthe.

Ordfører Eli Arnstad, som fulgte forestillingen fra første rad, hilste fra kommunen og takket aktørene varmt.

Arne Nyland i nummeret Musokkupantene. Foto: Modulf Sandstad

En del av seniorforumet

Varieteen er en av Stjørdal seniorforum, som blant annet er med å finansierer driften.

– I tillegg til de eksterne opptredene varieteen har, stiller de opp to ganger i året for seniorforumet. Blant annet på årsmøtet vårt. Som igjen bidrar til at vi har rundt 200 deltakere på møtet. Noe som må sies å være veldig bra, sier Jørgen Holthe, som også sitter i styret i Stjørdal seniorforum.

Åpningsnummeret heter gamle låter: Fra venstre: Kolbjørn Geving, Aud Lien, Elna Wikmark Næss, Karen Skotnes, Inga Gresseth, Arnes Nyland og Aud Moksnes. Foto: Modulf Sandstad