– Det er litt av ei gjesteliste med mange prisvinnende revyartister. Men vi skal ha flest nummer selv da, sier Marit Hammer og ler.

Sammen med Aina Kristiansen og Rakel Sivertsen setter hun opp to forestillinger av showet Kvitter med favoritter i Bruket kulturhus lørdag.

Kommer: Terje Stamnes (nederst til høyre) fra Skatvalsrevyen kommer. Det samme gjør Thomas Woldseth og Pål Thyholt fra Lånkerevyen (bak). Her er de avbildet sammen med Bjørn Fougner, Anna Sandodden og Ninni Kristine Austad ved en tidligere anledning. Foto: Einar Hugnes (arkiv)

Med seg på scenen har de tidligere NM-vinnerne kjente navn fra både Lånkerevyen, Skatvalsrevyen og Hommelvikrevyen. I tillegg har Ole Bergesen fra Fitjar teaterlag og to aktører fra Strand revylag i Stavanger meldt sin ankomst.

– De skal opptre med to og tre nummer hver, forteller Hammer og legger til at publikum vil få gjensyn med flere kjente Kvitter-sketsjer.

– Vi er regjerende norgesmestere og tenker at flere av de gamle numrene våre fortsatt står seg godt, sier Hammer og flirer spøkefullt.

Kommer: Torstein Fosmo (t.v.). Her er hommelvikingen avbildet sammen med fetter Jo Arne Fosmo, Mildred Marita Ramberg Røthe og Aina Kristiansen. Foto: Runar Vollan

Kvitter-trioen hadde to fulle hus og stor suksess med tilsvarende forestilling på samme sted for fem år siden.

– Det var fullt hus og stormende jubel i 2017. Ettersom vi flyr inn flere av artistene er det praktisk å holde begge forestillingene på samme dag. Vi har fremdeles billetter igjen og det er mulig å kjøpe både på nett og i døra, sier Hammer.