Hvem er kvinnen ved kjøkkenbordet? Vil du se et tilbakeblikk fra hverdagen ved Hell Auto i 1936? I sommer kan du oppleve historiske bilder ved Stjørdal Museum Værnes.

Helt fram til 10. september henger bilder fra regionen rundt omkring i Prestegårdshagen i utstillingen Stjørdalsglimt. Utstillingen er levert fra historielagene Skatval, Hegra, Lånke og Meråker og gjenspeiler forskjellige situasjoner, hverdag og hendelser fra Meråker og i Stjørdal.

Gratis utstilling

- Fotoutstillingen henger ute, og det ligger en oversikt i en folder i postkasse ved kafeen i Prestegårdshagen. Her kan altså folk se denne utstillingen uavhengig av om museet et betjent eller ikke, sier arrangementsansvarlig Unni Raaen Nysæther ved museet.

Utstillingen er gratis, og den henger i det flotte rekreasjonsområdet Prestegårdshagen gjennom sommeren.

Dagligglimt

Ett av bildene viser ei korg med kalkstein fra kalksteinsbruddet i Hollberga på Skatval. Det er Oskar A. Johansen som har fotografert situasjonen fra Kalksteinsbruddet.

Et annet bilde er fra Thorvald Schankes verksted og bensinsalg på Hell i 1936. I bildet er trelasthandler Alfred Smiseth fra Hommelvik og Dagmar Nygård på sykkel.