Søndag ettermiddag var det kulturskolen sin tur til å innta Bruket med sin juleforestilling “Snøkrystaller”.

Elever fra musikk, dans, teater og drama/leik kunne i år by på etterlengtet jule- og vinterstemning gjennom en time lang oppsetning med tema vinter.

Se alle bildene fra forestillingen her

Imponerende ro og flyt

“Snøkrystaller” ble en veldig hyggelig opplevelse for foreldre og andre interesserte som hadde funnet veien til kulturhuset for å la seg imponere over sine håpefulle kulturspirer. Med imponerende ro i rekkene og flyt i regien, fikk elevene vise frem de aller fleste av aktivitetene som kulturskolen i Malvik har å by på.

Flotte vinter-kulisser

Små og litt større dansere fikk boltre seg på scenen i fin-fine og stemningsskapende vinterhvite og julerøde kostymer, innrammet av flotte kulisser, for anledningen kreert av elever fra gruppa visuell kunst. Kunst-elevene fikk komme frem i rampelyset og motta velfortjent honnør under avslutningen, sammen med resten av aktørene.

Dikt og populærmusikk

Musikkelevene fremførte populærmusikk som “Vi tenner våre lykter”, “Snørosa” og “Let it snow”, mens teaterelevene deklamerte tekster fra kjente viser og melodier.

Et godt stykke arbeid

Det er liten tvil om at rektor Gunhild Breirem og lærerstaben hennes utfører en imponerende jobb sammen de mange dyktige elevene gjennom året, noe som denne gang kulminerte med et bemerkelsesverdig sjarmerende punktum for sesongen. Flere enn undertegnede undret seg imidlertid kanskje over at guttene var i påfallende fåtall i år:

Noe skjev fordeling

– Ja, det er en skjev fordeling, stadfestet Gunhild Breirem etter første forestilling var gjennomført.

– Men den er likevel ikke så skjev som det kunne se ut til i kveld. Guttene er ofte med på grupper som gitar og trommer, og det var det ikke så mye av denne i forestillingen, utdypet rektor for kulturskolen.