Det bleelektrisk stemning blant de yngste foran scenen da blandakoret dundret løs medMarcus & Martinius sin megahit "Du e elektrisk" mot slutten av andre del avforestillingen.

Små prinsesser, spøkelser og superhelter hoppet opp og ned itakt med musikken så det gamle samfunnshuset nærmest knaket i sammenføyningene.

Premiere for attende gang

Lørdagvar det nemlig klart for premiere på Malvik blandakors megapopulærefamilieforestilling for attende år på rad. Også i år var salen fylt opp avforventningsfulle småbarnsfamilier som var kommet for å la seg underholde avkjente og kanskje noen mindre kjente eventyr- og TV-figurer fra nåtid og fortidi "Ærta Bærta i den magiske verden".

Fargerik gjøgling

Ogmagien var også i år både til å ta og føle på, innlevelsen og jubelen foranscenen tatt i betraktning. Der hadde tradisjonen tro de minste stimlet sammenfor å komme i nærkontakt med eventyrheltene som fylte samfunnshuset med sang,fargerik gjøgling og smittende humør og glimt i øyet.

De tosiste forestillingene spilles søndag kl. 12 og 16 i samfunnshuset.

Les mer i onsdagens papirutgave!

"Du e elektrisk”, sang" Marcus & Martinus” (ytterst til høyre) og smårollingene foran scenen svarte med å hoppe opp og ned i Ytre Malvik samfunnshus under den attende utgaven av Ærta Bærta. Foto: May E. Lund