Bakeriet Brød & Sånt på Midtsandtangen har vokst jevnt og trutt over flere år. For ikke så lenge siden utvidet de både produksjons- og serveringslokalene. Det er også noe av bakgrunnen for at de fredag kveld inviterer til stand up-kveld i lokalene på Midtsandtangen.

– Vi hadde suksess med ulike arrangement hos oss før pandemien. Men dette ble det naturligvis mindre av etter at landet ble delvis stengt ned. Men nå ønsker vi å se om malvikingene igjen har lyst på å oppleve løssluppen og god humor. Det er bakgrunnen for at vi nå ønsker velkommen til stand up-show, sier Valery Hoffmann hos Brød & Sånt.

Lokale humørspredere

Det er Stand Up Trondheim som kommer med fire komikere til Midtsandtangen. Med seg på laget har de blant annet malvikingen Hroar Nordhaug og stjørdalingen Alan Drop.

– Dette er komikere som har opptrådt mye i distriktet. Med seg denne kvelden har Mariell Køste og Vivi Elle. Begge de to er veldig morsom, og jeg kan garantere at det blir en latterlig kveld i bakeriet på fredag, fortsetter Valery Hoffmann, som forteller at de åpner dørene en time før showet starter slik at publikum kan få kjøpt seg mat og drikke.

Fredagens humorkvartett består av Mariell Køste (t.v.), Hroar Nordhaug, Vivi Elle og Alan Drop. Foto: Stand Up Trondheim

Bedre fasiliteter

Under det siste arrangmentet før pandemien slo til, husker Valery at det var 70 publikum i lokalene.

– Det var som sild i tønne, men alle storkoste seg. Nå er plassen mye større og vi håper at vi nok en gang kan fylle lokalene med litt underholdning. Kommer folket, vil vi med jevne mellomrom arrangere ulike kvelder her på bakeriet. Det er i hvert fall den planen vi har, avslutter Valery Hoffmann.