Gir seg som Fram-trenere

TAKKER FOR SEG: Håvard Halvorsen (t. v.) og Øyvind Sandvik gir seg som trenere for Frams fotballherrer i 4. divisjon. (Arkivfoto) 

Nyheter

Øyvind Sandvik og Håvard Halvorsen gir seg som trenere for Frams fotballherrer i 4. divisjon.

– Vi ble begge spurt om å fortsette, men vi valgte å takke nei, sier Sandvik.

Brukbar sesong

Fram hadde en brukbar sesong i år etter at de i 2013-sesongen under naboene Halvorsen & Sandvik i Arnstadåsen på Skatval reddet plassen i divisjonen i siste serierunde takket være seier over Selbu.

I år havnet Fram på 9. plass med 29 poeng, 10 poeng foran Kattem som havnet på nest siste plass. Malvik IL ble sist med 9 poeng.

Få nedrykkslag

På grunn av at kun Rørvik av de trønderske lagene rykket ned fra 3. divisjon og kun Rosenborg 2 fra 2. divisjon kan det se ut som om ett eller ingen lag fra 4. divisjon rykker ned til 5. divisjon.

Dermed berger Kattem og Malvik IL fra avdeling 1 og Flå og trolig Buvik 2 fra den andre avdelingen.

For tidlig

– Ny Fram-trener på plass?

– Det er litt for tidlig. Men vi ønsker oss et godt samarbeid mellom senior- junior- og gutter 16-lagene. Det betyr at det er tre trenere på treningsfeltet samtidig. Jeg tror det kan bli veldig bra med større mulighet for målrettet og differensiert trening for de som trenger og ønsker det, sier Børge Lillebo som er en av de som leder jobben med å få på plass trenerkabalen foran 2015-sesongen.