Én person pågrepet i Hommelvik:

Truet til seg mobilen fra 13 år gammel gutt

– Vi er skremt og oppskaket, sier faren til én av de tre guttene som ble ranet.
Nyheter

En 13 år gammel gutt ble frastjålet mobiltelefonen sin i 14.30-tida søndag ettermiddag. Det skjedde i Hommelvik sentrum.

Pågrepet

Politiet satte i gang full etterforskning, og det ble blant annet søkt etter en person med hundepatrulje.

Operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Ann Kristin Øie, bekrefter klokka 18 til Bladet at én person er pågrepet. Vedkommende er mistenkt for å ha stjålet mobiltelefonen til 13-åringen.

– I tillegg har én person blitt påført skade og har oppsøkt legevakt. Det er flere involverte i denne episoden, og det er litt uoversiktlig på nåværende tidspunkt, sier Øie til Bladet.

– Blind vold

Ifølge Bladets opplysninger gikk tre 13-åringer sammen. Rundt 500 meter sør for bensinstasjonen i Hommelvik sentrum skal de ha blitt oppsøkt av en person på sykkel.

Bladet har vært i kontakt med faren til én av guttene.

– Én av dem snakket i mobiltelefonen, og ble plutselig truet. Personen ranet til seg mobilen. Da gutten forsøkte å holde igjen sykkelen, ble han slått til i ansiktet. Han behandles nå for tannskader. Dette er blind vold, sier faren.

– Skremt

Han forteller videre at de får god oppfølging av både politi og helsevesen, og er glad for at personen nå er pågrepet.

– Guttene er naturligvis skremt og oppskaket, men alle sammen har det ganske bra til tross for det som skjedde. Vi som foreldre er sjokkerte over at noen kan gjøre slikt med så unge mennesker. Det er uforklarlig, sier faren til Bladet.

Ifølge operasjonsleder Ann Kristin Øie skal alle involverte avhøres i løpet av kvelden.